Produkttester

Air Wick Black Edition doftljus

Av
den
4 november 2012

Jag har fått möjligheten att via Buzzador testa ljusen Airwick black edition.
 

Ljusen doftar underbart gott av eteriska oljor och finns i 2 olika dofter, “Mulled Wine & Cinnamon Apple” (glögg, kanel och äpple) samt “Purple Blackberry Fig” (björnbär och fikon) och skiftar i regnbågens alla färger när det är tänt.

Riktigt hög mysfaktor!

Ljusen har ca 30 timmars brinntid och ska finnas att köpa i vanliga mataffärer tillsammans med Airwicks övriga sortiment, tex ICA, Coop, Willys etc för ca 60 kronor.

 

Ett videoklipp där ni ser hur ljusen skiftar färg

 

 

 

Air Wick Black Edition
 • Förpackning
 • Utseende
 • Pris
 • Prisvärdhet
 • Mysfaktor
 • Sannolikhet att jag köper produkten igen
 • Doft
4

Sammanfattning

Ett riktigt bra doftljus! De doftar gott och enligt mig lagom mycket och brinntiden är relativt lång.

Priset är ganska högt men jag tycker ändå att det är okej med tanke på att man kan återanvända ljuskoppen när ljuset brunnit ut. Jag diskade ur dem och använder dem till värmeljus.

Rekommenderar till höst- och vintermyset inomhus!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 90
 • 785
 • 348 081
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök