Instagram

Ägnat kvällen åt att måla en #Ocelot av #timjeffs och lyssnat på ljudboken “kvinnan i rummet”. Mysigt 🥰

Av
den
30 september 2021

via Instagram https://instagr.am/p/CUdP_gTjvSK/
Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  1 oktober 2021

  Den snyggaste du hittills målat, så jäkla fin!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 171
 • 2 490
 • 403 063
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök