Instagram

Ägnat kvällen åt att måla en #Ocelot av #timjeffs och lyssnat på ljudboken “kvinnan i rummet”. Mysigt 🥰

Av
den
30 september 2021

via Instagram https://instagr.am/p/CUdP_gTjvSK/
Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  1 oktober 2021

  Den snyggaste du hittills målat, så jäkla fin!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 83
 • 916
 • 416 349
 • 2 529
 • 8
 • 3 241
Sök