Vardagsliv

Å-festen och ett dopp i det blå

Av
den
8 juni 2019

Igår var det klämdag men jag jobbade som vanligt.

Från att ha varit superväder drog det in ett oväder med åska och regn under kvällen och lillplutt var livrädd. Det drog tack och lov förbi och några timmar senare blev det en jättefin kväll.

Vi förfestade lite här hemma och sen åkte vi in till Å-festen i stan. Jag, Paulina, min kollega Simon och Zacke åkte en karusell, en galen sak som svingade fram och tillbaks och gick helt runt. Spännande att se kyrkan på stora torget upp och ner! 😝

Hamnade på krogen och kom väl i säng vid tretiden inatt.

Efter en sovmorgon kom Anders och hämtade mig och vi åkte till Max och käkade och sen åkte vi till en liten mysig sjö och badade. Det var riktigt skönt i vattnet och de första timmarna var vi alldeles ensamma.

Njuter

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  9 juni 2019

  jättemysig sjö, o idag blev det riktigt skitväder igen. Vart tog det svenska lagom vägen? Puss

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 226
 • 857
 • 404 602
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök