Av
den
15 juli 2019

Jahapp, då har jag sett klart alla utgivna säsonger av Chicago Med. 😰

Men jag har hittat en ny serie som jag gillar så här kommer ett tips;

9-1-1
Ett drama med högt tryck. Var med under de avgörande ögonblicken – från första samtalet till dess att poliser, ambulanspersonal och brandmän är på plats för att rädda liv.
Här skildras liven och karriärerna för de människorna som riskerar sina liv för att rädda andra. Följ med poliser, brandmän och akutvårdare.


Jag ser den på ViaPlay

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 42
  • 1 752
  • 392 736
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök