Semester/Resor Turkiet 2013

Dag 7-8 Alanya – Middag med nyfunna vänner och avsked

Av
den
11 maj 2013

Dag 7 och 8 – Turkisk middag med nyfunna vänner och avsked på bästa Green River, hemresa mitt i natten

Vi träffade på Peter och Susanna vid poolen dagen innan, ett jättetrevligt par från Stockholm. Kom överens om att vi skulle äta middag tillsammans och de skulle visa oss en riktig turkisk restaurang.
Vi tog bussen dit och blev serverade en JÄTTEmåltid för knappt några pengar alls.

Senare på kvällen gick vi till Green River igen för att ta avsked. Tog bara något att dricka och såg på lite uppträdanden innan vi traskade tillbaks till hotellet för att förbereda hemresan.

De har så rolig presentation av maten utanför restaurangerna i Alanya. Den är liksom skulpterad på fat!
DSCN2032

Vi skulle bli upplockade av transferbussen mitt i natten så vi la oss tidigt på kvällen och försökte få några timmars sömn men det var svårt att sova på beställning.

Klockan tolv checkade vi ut och satt i lobbyn i någon timme innan vi blev hämtade. Väl framme vid flygplatsen tog det några timmar att checka in och vi hann med en kaffe och pizzaslice innan det var dags att kliva på planet hem mot Borlänge.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 88
  • 1 252
  • 350 606
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök