Djurliv

8000 steg i upp- och nerförsbacke

Av
den
1 januari 2019

Det var så fint och skönt väder när jag var ute på förmiddagspromenaden så jag frågade Jenny om hon och Totte ville hänga med på en långpromenad. Tyvärr hann det bli ganska mulet tills vi kom iväg men det var ändå rätt skönt ute.

Efter halva promenaden stannade vi till och fikade lite och här har vi två sugna killar som vill smaka kärleksmums.

Här ovanför Åsbobacken satt vi och fikade

Plötsligt kom det en häst gåendes. Ja inte helt själv då men jättefin var den!

När vi kom hem igen lagade jag en jättegod Choritzogryta till middag. Smarrigt med en bit vitlöksbröd och creme fraiche till.

Här har vi en jättetrött liten kille, dåligt med sömn pga raketer och smällare och så en långpromenad på det.

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 46
  • 1 752
  • 392 779
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök