Av
den
28 april 2019

Om 6 dagar åker vi och nu är det planering för fullt. Själva resan är bokad men mycket annat ska tänkas på och jag är ju “en sån” där planerare som gillar att ha koll, och kontroll.

 • Vi har ordnat med skjuts till och från Arlanda vilket är toppenskönt.
 • Resväska ingick inte i priset så vi köpte bara en biljett för 20-kilosväska och tänker att vi klarar oss genom att dela på den samt ha handbagage.
 • Vi har köpt oss en varsin ny bra ryggsäck att ha som handbagage men även för att kunna ta med oss på dagsutflykter.
 • Vi har växlat pengar.
 • Alla biljetter är utskrivna och klara.
 • Packlistan är färdig och det räcker med att jag packar på fredag.
 • Vi har hyrt bil.

Alldeles nyss hyrde jag en bil för en vecka.
Tidigare har vi haft funderingar på att hyra moped eller motorcykel i en eller två dagar men det var riktigt dyrt och när jag såg vad det skulle kosta att hyra bil en hel vecka så var beslutet rätt enkelt. Vi hämtar upp bilen direkt på flygplatsen där den också lämnas sista dagen och då slipper vi även taxiavgiften till och från hotellet.
Det ska bli jättekul att kunna åka vart man vill och se sig omkring!

Nu är det inte så himla mycket förberedelser kvar förutom att dagarna innan ladda alla batterier, färga håret osv. Och jobba förstås. Jag har mycket att göra denna vecka på jobbet så det kommer nog att gå fort, dessutom har vi ju faktiskt en ledig dag mitt i veckan!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Carola

  28 april 2019

  Så härligt för er. Hoppas ni får en toppenresa ☀️

 2. Svara

  mamma

  28 april 2019

  Äntligen ett livstecken! glöm inte att åka till Costa Smeralda o dreggla över alla lyxyachterna , kanske blir ni bjudna på champagne! Puss, själv guppar jag snart på Ålands hav…jaja, ingen rättvisa i världen! PUSS

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 163
 • 739
 • 403 038
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök