Foto

45. Den färgglada trappan (8 av 180)

Av
den
23 februari 2020

Ett självklart val för temat när man bor i staden med DEN färgglada trappan!

Utmaningen 365 foton går ut på att du ska ta 365 bilder under året på lika många givna teman, alltså i snitt en bild per dag.
I år ställer jag upp i den lite lättare utmaningen där man ska ladda upp 180 foton enligt teman.
Här hittar ni alla mina bidrag i utmaningen >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Enlundabosbetraktelser

  1 mars 2020

  Klockrent. Bättre än så kan det knappt bli

 2. Svara

  Eva

  3 mars 2020

  Läcker trappa

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 205
 • 1 854
 • 401 386
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök