Hälsa & Livsstil

3 dagar kvar…

Av
den
14 juli 2010

… till semester! (igen!)

Idag är jag iallafall ledig och jag kan ju tala om att det känns väldigt välbehövligt!
Puh, vilka dagar på jobb!
Dels så har det varit så varmt att man knappt kunnat röra sig utan att svetten forsar, dels har jag knappt kunnat somna på kvällarna pga värmen och dels så känns det i kroppen. Fötterna och handlederna värker som satan och dessutom har jag ont i nacken.
Gnäll, gnäll…

Igår var jag så slut efter jobbet så jag somnade klockan åtta(!) på kvällen efter att jag fått i mig lite mat. Snälla Wille lagade en supergod middag till oss igår, kycklinggryta med stark sås.
Vaknade med huvudvärk imorse så jag letade efter en tablett… Mina Voltaren är slut men till sist hittade jag en Citodon i en låda. Knaprade i mig den och undrade nyss varför jag var så himla snurrig i skallen.

Googlade citodon;
Citodon är ett analgetikum (smärtstillande medel), som används mot måttlig till svår smärta av olika slag, som smärta vid diskbråck, endometrios, postoperativ smärta, efter benbrott mm. De aktiva substanserna är kodein (Kodeinfosfathemihydrat, 30 mg/tabl., ett morfinderivat) och paracetamol (500 mg/tabl.). Kodein omvandlas (metaboliseras) i kroppen till morfin.

Hmmm, det måste ju bero på tabletten! Huvudvärken är på väg bort iofs men usch vad det snurrar i skallen!


 

Idag ska jag nog bara slappa (förutom att fixa tvätten, disken, laga mat mm).
Paulina vill nog ha med sig sin mamma till beachen skulle jag tro. Hennes bästis är borta så hon har sååå tråkigt!
Man kanske skulle ta med sig solstolen, lite fika och iPhonen :2: och knalla till Bojsenbadet.
Jag har nyligen kommit med i Buzzadors kampanj för Storytel så jag tänkte ladda hem mina 2 gratis ljudböcker och ta med.
Har du en iPhone eller en Android-telefon så kan du också få prova, klicka här för att läsa mer >>

Lycka till!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 111
  • 787
  • 356 482
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök