Kattliv Livet som farmor och mormor

3 av mina favoriter

Av
den
18 januari 2021

En liten katt som vill vara med, helst hela tiden, och mitt i.

En glad liten 3-månaders Noelle

Mitt bästa kvällssällskap

Och gofisen Freja

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 64
  • 761
  • 418 731
  • 2 514
  • 8
  • 3 235
Sök