Vardagsliv

Blodgivning och isigt ute

Av
den
17 december 2015

Jag fick ge upp kampen om skrivarinställningarna på jobbet idag. Jag insåg att jag inte kunde slösa mer tid på att lösa allt själv så jag ringde supportern och fick hjälp med fjärrstyrning.

Under förmiddagen tog jag en promenad till lasarettet för att lämna blod. Nu var det längesen sist eftersom jag både opererade tänderna och tatuerade mig i april/maj.
Blodgivningen gick bra och jag skänkte min gåva till Musikhjälpen. Hjälp gärna till Ni med om ni har möjlighet, med pengar till Musikhjälpen eller blodgivning.
Min chef som har funderat på att bli blodgivare i mååånga år tog sig i kragen idag och ringde och bokade tid – heja!

 

Beställde en tågbiljett till Simon, imorgon kväll kommer han hem och firar jul med oss ?

Vädret har varit helt värdelöst idag, plusgrader och regn, och framåt eftermiddagen frös det på vilket resulterade i isiga trottoarer och vägar – det värsta jag vet!

 

Ägnade kvällen åt att tvätta (lilla Daniel har varit dålig i magen), byta lakan, fixa disk, vattna blommor och annat pyssel. Efter det obligatoriska kvällsbadet åt jag 2 apelsiner (jag som typ aaaldrig äter frukt! Duktiga jag!)

Nu väntar sängen, ser fram emot en arbetsdag imorgon och sen helg!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 90
  • 785
  • 348 083
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök