Hälsa & Livsstil Vardagsliv

2 brutna fingrar!

Av
den
14 februari 2010

Ja, ringfingret och lillfingret på höger hand är av!

De vägrar att operera honom i Stockholm så nu har de försökt att spjäla fingrarna och gipsat.
Det var först sagt att han skulle få en remiss till operation här i Falun så snart som möjligt men efter att de försökt dra tillrätta fingrarna visade det sig att det var värre än väntat så nu måste han direkt till akuten imorgon när han kommer hem med tåget.

Troligtvis skulle de få operera in plattor för att få fingrarna på plats!

Min lilla gubbe 😉

LÄRDOM: Slå aldrig in näven i en betongvägg!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  Maria

  14 februari 2010

  Men herregud! Varför vägrar de att operera?! Stackaren. Ja nog har han lärt sig att det inte är direkt smart att göra så. Kunde ju ha räckt med en lindrigare skada kunde man tycka. ❓

 2. Svara

  Alisa ? Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh

  15 februari 2010

  Men gud usch. Hoppas att det blir bättre! 🙁

 3. Svara

  morsan

  15 februari 2010

  Håller alla tummar, dom två jag har, att han ska få komma in för operation med en gång! Eländes elände…
  Hälsa o krama

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 111
 • 759
 • 430 780
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök