Vardagsliv

2 böcker på 2 dagar

Av
den
24 maj 2020

Jösses vilken trist och långtråkig helg det varit!
Pank, regnet har öst ner och inget kul i sikte…

Jag får snart liggsår, har i stort sett bara legat i soffan eller sängen och läst, och läst…
Tur det är måndag imorgon!

Några foton jag tog förra helgen när jag och Paulina var ute och gick

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  25 maj 2020

  Åh, snart träffas vi, hur länge sedan är det? Förra sommaren? Puss <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 211
 • 2 467
 • 406 105
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök