"Jobbigt" Humor, Skoj & Tänkvärt

1:a aprilskämt på jobbet

Av
den
6 april 2021

Som jag har klurat för att hitta på ett skojigt aprilskämt till jobbet!
Till sist tycker jag att jag fick till det

Jag bad sitechefen Maria att skicka ut mailet till alla 150 mottagare, allt för att det ändå skulle verka (lite) trovärdigt.

 

När de klickade på länken kom de till ett formulär som jag byggt ihop.

Och oavsett vad de svarade så kom detta upp när de skickade in sitt svar:

 

Hehe!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 171
  • 2 490
  • 403 063
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök