Vardagsliv

16-åringa Avatarer

Av
den
19 maj 2010

Simons avslutningskort där alla i klassen såg ut som Avatarer.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Anna

  20 maj 2010

  Tack! 🙂 Om man ska tänka på tonåren så kanske det är tur att vi väntar en liten kille då! 🙂 det sägs ju att dom är “lättare” än tjejer…..

  kramen!
  .-= Anna´s senaste blogginlägg >> Avslöjar min hemlis! 🙂 =-.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 109
 • 787
 • 356 477
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök