365 Foton 2021

136. Ingång (29/180)

Av
den
26 mars 2021

Ingång till barnvagnsförrådet i mitt hus.
man får inte ställa barnvagnen i trapphuset och huset har ingen hiss, sååå… Vad gör man? Vagnarna är till och med staplade ovanpå varandra i utrymmet!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Karin

  26 mars 2021

  Oj jösses, bor det så många småbarn i ditt hus 🤗
  Men fy fasen så frustrerande och irriterande när man kommer och ska ha sin vagn och det är travat med andra vagnar uppepå den 😔
  Kramar 💕💕

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 181
 • 2 490
 • 403 119
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök