Film & Serier

13 Reasons Why

Av
den
14 juli 2018

Tretton skäl varför är en amerikansk TV-serie baserad på boken med samma namn av Jay Asher. Serien handlar om Clay Jensen som får ett paket med tretton kassettband inspelade av klasskamraten Hannah Baker som begått självmord. På banden berättar Hannah att det finns tretton olika skäl till varför hon tagit sitt eget liv.

Tretton skäl varför möttes av positiva reaktioner från allmänheten och kritiker. Många hyllade särskilt Dylan Minnette och Katherine Langfords insats. Utöver det har serien orsakat stor kontrovers världen över på grund av sitt innehåll.

Mitt betyg;
3 av 5

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 202
  • 1 854
  • 401 206
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök