Foto

102. Gågata (4 av 180)

Av
den
15 januari 2020

En tom och ödslig gågata i Falun en tidig morgon i januari.

Utmaningen 365 foton går ut på att du ska ta 365 bilder under året på lika många givna teman, alltså i snitt en bild per dag.
I år ställer jag upp i den lite lättare utmaningen där man ska ladda upp 180 foton enligt teman.
Här hittar ni alla mina bidrag i utmaningen >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Ottophoto

  23 januari 2020

  Intressant med gatubilder. Roligt få se sådana i denna utmaning.

 2. Svara

  Ottophoto

  3 maj 2020

  Gillar gatubilder och bilder i realistisk miljö. Spännande få se ett vardagligt liv. Blir ett dokumentärt material. //Ottophoto

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 189
 • 1 479
 • 343 627
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök