Hälsa & Livsstil

1 vecka rökfri!

Av
den
7 december 2020
 • Jag har varit 7 dygn och 1 timme rökfri
 • Jag har inte rökt 140 cigaretter
 • Jag har sparat 406 kronor

Det är faaan inte lätt och jag är på väg till Ica flera gånger varje dag för att köpa cigg. Men jag är även envis, tack och lov!
Precis som tidigare gånger då jag slutat känns det som om jag förlorat min bästa kompis, en vidrig jobbig känsla, men jag vet också att det blir bättre med tiden.

Som sagt, det är nog bra att jag sitter här hemma i min ensamhet…

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  Carola

  7 december 2020

  Du är grym 💪🏻Jag slutade för 14 år sen, det är tufft, riktigt tufft men är övertygad att du fixar det. Första veckorna tog jag timme för timme sen dag för dag och intalade mig att tar jag en cigg nu är ju det helt ogjort dom rökfria dagarna. Jag tror på dig Saija !!

 2. Svara

  Karin

  7 december 2020

  Heja dig, kämpa på, det här fixar du 👍🏼Kram 💕

 3. Svara

  mamma

  7 december 2020

  Minns att jag började spela olika spel på datorn. Varje gång jag blev vansinnigt röksugen gick jag till datorn och spelade en omgång, då hade det värsta gått över. Du är bara bäst, o du har ju att brås på! <3😍

 4. Svara

  ejmis

  9 december 2020

  Hejja dig!!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 81
 • 764
 • 429 489
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök