Hälsa & Livsstil Vardagsliv

1 vecka på LCHF, igen…

Av
den
4 december 2017

Haha japp, ni läste rätt, nystart, igen… Jag är hopplös!
Jag skyller dels på ekonomin men också på min dåliga planering då jag jobbat mycket mer än vad som var tänkt och då har det varit så enkelt att bara äta något “vanligt” enkelt som fanns hemma, och dels så fastnar jag i sockerträsket så fort jag gör ett avsteg.

Jag känner mig ganska värdelös som börjar om och om igen för det betyder ju att jag misslyckas hela tiden, men nåja, jag ger iallafall inte upp. På`t igen bara!

Alltså, friterad halloumi! ❤ Jösses säger jag bara, skulle nog kunna leva på det om det inte vore så dyrt!

Vågen visar -2.5 första veckan och det är ju alltid tacksamt att få en kickstart. Nu hoppas jag bara att jag ska kunna hålla det den här gången!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  4 december 2017

  Är det lördagskorv där också, mums

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 233
 • 857
 • 404 626
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök