Hälsa & Livsstil

1 år tillsammans

Av
den
5 januari 2014

Idag firar Tobias och jag ett år tillsammans. Vad fort tiden gått! <3
 

Vår ettårsdag har vi “firat” genom att inte göra någonting alls, haha. Vi har däremot bestämt att vi ska fira lite senare och då ska vi åka till Borlänge och äta på Coco Thai.

Efter en skön sovmorgon åkte vi och tränade. Bussarna går bara hem varannan timme så det blev ett ganska långt pass och det går framåt, idag orkade jag cykla dubbelt så långt som jag gjorde för bara 3 dagar sedan! :thumbsup:
Efter träningen passade jag på att basta en stund, sååå skönt!

Sen blev det matlagning, köttfärssås och spaghetti stod på dagens meny. Vovvarna rastades och sen kom Adde och Bea på fika. Myys <3

Nu har vi precis varit ner till affären och köpt lite förnödenheter och så passade vi på att köpa en Yollibox. Det är ju helg och då måste man kunna unna sig något lite extra gott (men inte alltför onyttigt)

yollibox

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
6 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  5 januari 2014

  <3 <3 <3

 2. Svara

  Kajsa

  5 januari 2014

  Grattis till er från mig! <3 <3 <3
  Kramisar!

  • Svara

   saija

   11 januari 2014

   Tack och kram tillbaks!

 3. Svara

  Tobias

  5 januari 2014

  Älskar dig gumman! <3

  • Svara

   saija

   11 januari 2014

   Och jag älskar dig! <3

 4. Svara

  Ullis

  5 januari 2014

  Grattis till er. 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 34
 • 804
 • 350 317
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök