Humor, Skoj & Tänkvärt

1 april – några skämt

Av
den
3 april 2020

Jag har samlat ihop lite roliga 1 april-skämt som jag hittat runt om på nätet 😁

 

 

 

Vilken tyckte du var roligast??

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 83
  • 916
  • 416 351
  • 2 529
  • 8
  • 3 241
Sök