Gick och la mig tidigt igår. Låg och läste och hade svårt att somna. När jag äntligen höll på att somna och jag tänkte att det var skönt med ett lugnt Valborgsmässofirande så satte de igång med raketer och fyrverkerier och sen väntade 2 timmars pysslande med livrädd hund.

Lyckades till slut somna, för att vakna klockan 04 av ett jäkla tjutande – brandlarmet gick!
Sprang väl runt som en yr höna, Paulina vaknade och vi såg oss omkring men kunde inte hitta någon anledning till att det satte igång.
Gick och la mig igen men låg vaken och var smått orolig ett tag ändå.
Imorse googlade jag (hur skulle man överleva utan Google förresten?!) om brandlarm som sätter igång utan anledning men jag blev inte så mycket klokare. Den kunde sättas igång v bland annat damm, pollen(?) eller någon insekt som fastnat där i.
Ja nu vågar jag ju inte ens öppna den och titta, tänk att hitta värsta feta spindeln där i??!!

Idag hade Paulina och jag tänkt att fortsätta med altanen men, vaknar till 4 plusgrader och spöregn så det känns inte så lockande faktiskt.
Men till helgen ska det tydligen bli bättre väder så vi satsar väl på det.
Staketet ska skuras, det ska sopas av ordentligt och vi ska sätta upp tyg.

Igår fick jag hjälp av mina kollegor Simon och Pontus att köra ett lass skräp till tippen, så himla skönt att ha det gjort!

Nä, nu måste jag SLÄPA med mig hunden ut i regnet. Jag försökte släppa ut honom på baksidan men han vägrade. Han tycker inte heller om regn….

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry