Jag hade jättesvårt att somna igår kväll/natt. Låg och vred och vände mig och kunde bara inte somna och inte blev det bättre av att jag hela tiden låg och tänkte på hur viktigt det var att jag somnade i tid!

Vaknade iallafall av Jonas tidigt imorse. Han vet verkligen INTE hur man rör sig tyst i ett kök! :mouthshut:
Men det var bra att jag kom upp i tid för jag hann med att ta ett bad, duscha Maxis bak (kycklingen från igår var ingen hit!), bädda, laga frukost, skriva ett litet brev till pojkarna, göra mig klar, hjälpa Paulina och slutligen ta oss till bussen.
Lämnade Paulina på fritids inne i stan där hon ska vara hela den här veckan och gick sen till jobbet.

Vad underligt det kändes att vara tillbaks. Skumt det där, jag har ändå bara haft semester i 2 veckor ju…

Det var en lugn dag på jobbet, lite skönt med tanke på att det är första dagen efter semestern samt måndag. Dagen började med fint väder men avslutades med regn och åskoväder. Ovanligt?

Jonas fick sluta lite tidigare idag så han kom och hämtade upp mig på jobbet efter att han hämtat Paulinas cykel hemma. Hämtade Paulina på fritids och lämnade cykeln där, de ska ha sina cyklar med när de ska på utflykter och eftersom min cykel är trasig och vi åker buss så får hennes nu “sova” på fritids den här veckan.

Åkte och handlade lite mat och sen åkte vi hem. Jonas lagade kvällsmat medan jag gjorde rent åt pippisarna. Fixade och donade lite innan jag hamnade här vid datorn… och nu är det snart läggdags.

Jag har iallafall hunnit med att installera ett plugin som jag hittade hos Maria.
WP Wall heter det och ni hittar det i den högra sidebaren, under rubriken Klotterplanket. Där kan ni skriva en kommentar direkt till mig, utan att behöva gå via ett inlägg.
Så snälla ni, skriv gärna en rad så att jag får se att det fungerar! Och ser ni något skumt – hojta till!

Nu ska jag och min mensonda mage gå och lägga oss…. :yawn:

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry