Tema: Färgglatt

1. Vilken är din favoritfärg?
2. Vilken färg har du helst på dina kläder?
3. Finns det någon färg du helt enkelt avskyr?

  
Mina svar:

1. Svårt.. Men jag är en brun människa, brunt i alla dess former går hem, från beige till mörkbrunt. Även svart och vitt är fint och på senare år har jag börjat tycka mer om mer om rött (vilket jag INTE gillat tidigare). Men jag är nog ganska ombytlig vad gäller färger, iallafall hemma. Just nu tex älskar jag limegrönt! Men på kläder, ja då blir det mycket beige och brunt, naturfärger.
2. Haha, jag då som inte läst igenom frågorna ordentligt innan jag börjar svara! 😐
Ja svaret finns ju i frågan ovan…
3. Nä jag tror faktiskt inte det. Alla färger kan vara snygga i rätt sammanhang. Förut avskydde jag rött och orange men idag kan jag tycka att det är riktigt snyggt.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry