Nummer 1 och 2

När jag var 18 år gjorde jag min första tatuering hos en kompis kompis. Jag har för mig att jag betalade 300:- och för den summan fick jag en söt liten ödla på höger bröst.

Efter några år tröttnade jag på den och ritade en egen tatuering som jag lät Bäckis tatuera.
Den blev jag inte alls vidare nöjd med.


Nummer 3

Papillon för alltid i mitt hjärta! Därför tatuerade jag in en Papillinsiluett på insidan av handleden. Det är inte många som ser vad det är men det gör mig inget, den har en betydelse för mig och det är huvudsaken. För övrigt den ena av två tatueringar jag har som har någon form av betydelse.


Nummer 4

Nu gjorde jag äntligen om brösttatueringen som jag inte var nöjd med. Tredje gången gillt och nu var det lite svårt att få det riktigt bra men det blev iallafall bättre.


Nummer 5

Aoooouuu!!! SATAN vad den här kändes! Den sitter på vänster vad och fot.


Nummer 6

En impulstatuering på vänster underarm


Nummer 7

Den här glömmer jag alltid bort att jag har, inte så konstigt med tanke på att den sitter i nacken.

Texten lyder:
Cogito Ergo Sum – Jag tänker alltså finns jag


Nummer 8

Fick ett ryck en kväll och fick för mig att tatuera örat! Inte bra att bo granne med en tatuerare, haha, sagt och gjort!


Nummer 9

Även denna tatuering var en impuls men jag gillar den. Sitter på undersidan av höger arm.


Nummer 10

Min bröllopspresent från min tatuerare ?


Nummer 11

Haha, ännu en impulstattoo som jag gjorde när vi hade festivalen Outcast i Falun den 23 maj 2015. Fina Marit på Blågräs tattoo tatuerade på fri hand efter lite önskemål från min sida. Galet nöjd men den ska byggas ut så småningom.


Nummer 12

Paulina och jag passade på att tatuera oss när vi var på Rhodos hösten 2016. En varsin likadan palm som symboliserar vår vänskap, mor och dotter samt en påminnelse om vår första resa tillsammans.


Nummer 13

Jag har alltid varit ljus och sedan jag började färga håret mörkt har jag fått fylla i mina ögonbryn. Eller, fylla i och fylla i, rita dit är nog närmare sanningen för jag har väldigt glest med hår just på ögonbrynen.
Jag har testat att färga dem men det finns liksom inte så mycket att färga på så det blir inget bra resultat.

Utan ögonbryn känner jag mig blek och “naken” men samtidigt är det superjobbigt att alltid behöva måla dem. Och att tänka på att de inte ska “smetas” ut under dagen.

Det finns verkligen INTE många kort på mig osminkad och speciellt inte utan ögonbryn, men här färgade jag håret och tog kort på förvandligen, därav de osminkade korten. Här ser ni hur obefintliga mina ögonbryn är!

Jag är såååå himla nöjd! Att kunna vakna osminkad utan att känna sig som ett spöke, att slippa måla ögonbryn varje dag, det är en sån befrielse!


 

 

Simons 3 tatueringar

Den första som han fick i födelsedagspresent av mig. En skorpion på vänster överarm.


Den andra gjorde han då Benjamin var iväg och tatuerade sin första. LOL – League Of Legends på röven! :oj:


Simons tredje tatuering fick han av mig i studentpresent. Den gjorde Hans på Hultman Family Tattoo i Falun den 26 juni 2014.


 

 

Benjamins 2 tatueringar

Den 26 juli 2012 fick Benjamin en överraskning av mig – sin första tatuering! Han hade aldrig fått göra en om det inte vore så att han nu har en dotter och alltid kommer att ha så det är inget han kommer att ångra eller kommer att vilja ha ogjort.


4 dec 2013. Hans andra tatuering betalade han själv men jag gav mitt medgivande eftersom han var 17 år. Det blev en fin text på bröstet.


 

 

Paulinas första tatuering

Paulina och jag passade på att tatuera oss när vi var på Rhodos hösten 2016. En varsin likadan palm som symboliserar vår vänskap, mor och dotter samt en påminnelse om vår första resa tillsammans.


Paulinas andra och tredje tatuering

Dagen efter 18-årsdagen var det dags!
Paulina har väntat i nästan 3 månader på tatueringstiden och vi har hunnit ändra teckensnitt på skisserna ett antal gånger under tiden.
Hultman Family Tattoo fick äran att tatuera henne.

Med texten: Live for what today has to offer, not for what yesterday has taken away ❤


Paulinas fjärde tatuering

Den 27 mars 2018 var det dags igen. Paulina har sparat ett tag och fick även bidrag i födelsedagspresent.