Dagarna går och jag blir mer och mer nervös och otålig. Jag är inte en person med bra tålamod, inte alls faktiskt…
Jag vill ha svar. Oavsett om det är positivt eller negativt, ett negativt svar är bättre än inget. Då slipper jag gå runt och fundera och vänta.
Och nu när dagarna bara gå och jag inte hör något så tappar jag hoppet lite.
Nåja, jag kan inte göra annat än fortsätta vänta….

Hela eftermiddagen idag har jag känt mig darrig och skakig i kroppen, det liksom kryper i kroppen på mig. Jättesvårt att förklara… lite som myrkrypningar men ändå inte. Skitskumt och fruktansvärt jobbigt, jag bara hoppas att det inte kommer att påverka nattsömnen och att det går över tills imorgon. 😟

Imorgon ska vi ha jullunch på jobbet, det innebär lite julmat i matsalen på jobbet, inte så fancy men bättre än inget 😋

Nu längtar jag faktiskt efter julen, eller mest efter lite ledighet även fast jag inte får mer än 3 dagar i sträck. Men jag har insett att det blir skitstressigt med inhandlingen av mat. Jag hade först tänkt att beställa hem mat från Ica, med hemkörning, men då måste jag beställa typ nu och jag får ju inte lön förrän den 21:a.

Både på torsdagen och fredagen jobbar jag sent så då hinner jag inte iväg och handla så alternativet är att åka till Ica Maxi dagen innan julafton, alltså på lördagen, och handla och sen ta en taxi hem. Nackdelen är att troligtvis måste jag då handla tillsammans med halva Faluns befolkning! 😩 Dessutom finns risken att det är massor som är slut. Jag minns förra julen då Dan och jag åkte runt halva Falun för att leta efter gravad lax. Ingen jul utan gravad lax! Men det var slut överallt och jag tror att vi besökte 4-5 butiker innan vi till slut hittade lax på Lidl!

Äh väntar med att stressa tills nästa vecka 😀