Om bara ett par veckor fyller min minsting 18 år. 18 år!
Helt galet att jag snart har 3 VUXNA barn! Jag som inte blir äldre längre liksom…

Funderar lite på hur vi kan och ska fira henne, nu när hon kan följa med ut på krogen 🙂

Simon vill ju gärna att vi tar oss ner till Stockholm, dels så att han får vara med och fira henne men även för att utbudet där är betydligt större. Och en Stockholmstripp är ju aldrig fel!

Det hade varit skoj att kombinera ett traditionellt krogbesök med något mer.
Hittade ett häftigt ställe i Stockholm, Ballbreaker, som verkar ha en massa kul aktiviteter som tex bowling, biljard, racing, golf och självklart finns det även en restaurang där man kan bli mätt efter alla roliga aktiviteter.

 

Det finns olika paket att välja på och priserna inklusive mat är helt ok.
Jag gillar verkligen när man kan kombinera mat med en aktivitet, lite som femkampen på Gröna Lund. Att göra något tillsammans. Det är inte många år sedan jag bowlade för första gången och jag var sjukt nervös innan, men herregud så kul det var!
Inte var jag duktig, jag visste inte ens hur man gjorde utan jag stod still och slungade iväg klotet, haha, men det gick hyfsat bra ändå och det var som sagt väldigt skojigt!
Varför gör man inte sånt oftare? Än att bara sitta hemma och förfesta och sen gå på krogen… Nää, mer roligare aktiviteter åt folket!

En grej jag skulle vilja testa är Shuffleboard! Det är som en blandning av Curling och Fia med knuff. Det är ett spel som kräver taktik, pricksäkerhet och nerver av stål. Det verkar riktigt kul!

 

Ja vi får helt enkelt se vad som händer, vi är öppna för förslag.
Men 18 år blir man bara en gång och det är klart att det ska firas! 😜