De flesta sidor med smycken och accessoarer är helt inriktade på kvinnor och har man tur så kanske det finns några enstaka smycken för män “bara för att”…

Jag älskar ju smycken men har lite svårt för de mest tjejiga smyckena med massor av blingbling, jag gillar helt enkelt ganska stilrena stålsmycken, gärna lite åt det “rockigare” hållet. Jag tycker även om läder och svarta och bruna pärlor.

Trendhim.se hittade jag massor av fina smycken jag vill ha!
Något jag brukar ha svårt att hitta är armband. De är väldigt ofta för tjejiga för min smak, men här hittade jag hur många som helst jag skulle vilja ha!

 

Och hur snyggt är det inte med smycken på killar??! Halsband, armband, ja gärna några snygga ringar också! Snygga kläder och lite skäggstubb till det så är iallafall jag såld 😉

Smycken och accessoarer till män är också ett tips till er som funderar på vad ni ska köpa till er pojkvän, sambo, man, pappa, bror eller kusin. Det passar både som present till födelsedagen, julklapp, fars-dagspresent mm.

 

Om ni ska köpa smycken i present kommer här några tips på vad ni kan ha i åtanke då ni ska välja bland allt fint som finns;

1. Håll det enkelt! Om du vill att smycket ska användas så välj hellre lite enklare klassiska smycken så att mottagaren kan tänka sig att använda det. Eller köp ett presentkort!
2. Matcha stilen. Här får du fundera lite på vad som kan tänkas passa. En advokat eller bankman kanske inte passar så bra i tjocka silverkedjor? Och en byggarbetare kanske inte passar i ett tunt guldhalsband? Ja ni förstår…
3. Matcha metaller. Blanda helst inte guld, silver och rostfritt stål, det kan skära sig ganska rejält.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry