Usch vilken vecka! 😩

Beskedet jag gått och väntat på blev inte alls det jag önskat och jag blev faktiskt riktigt besviken. På mig själv såklart…
Jag hade sökt en tjänst som driftoperatör på jobbet, dels för att jag tror att tjänsten skulle passa mig bra men även för att jag mer och mer känner att jag behöver “komma vidare”, få fler utmaningar.

Jag fick inte jobbet och anledningen var att jag sa att jag inte ville jobba 100%
Ibland suger det att vara ärlig!
Men, det är viktigt både för mig själv och min arbetsgivare att jag faktiskt är ärlig. Jag har min jäkla skitsjukdom fibromyalgi som gör att jag inte riktigt orkar jobba heltid. 
Ändå har jag jobbat ca 90% de senaste månaderna, kämpat som en jävla tok varje morgon för att komma upp, ta mig till jobbet och som alltid göra mitt bästa. 
Men jag förstår dem också, att de behöver någon på 100% för tjänsten, det är inte det, det är bara det att jag påminns så om min sjukdom som sätter käppar i hjulen för mig och det gör mig ledsen.

Att VILJA men inte KUNNA, det är enormt frustrerande!

Men, det hade inte känts ok att inte säga något och hoppas på det bästa, för hade jag inte orkat så hade jag känt mig som en skit och jag hade dessutom satt både jobbet och kollegor i skiten och det vill jag ju inte.
Så jag väntar och ser om det kommer något annat intressant och håller tummarna.

Så nej, mitt humör i veckan har inte varit det bästa. Jag har verkligen fått sätta på mig “masken” när jag kommit till jobbet, låtsats som om allt är ok. Men jag är ju rätt duktig på det nu för tiden. Man lär sig…

När jag för tredje eller fjärde dagen i rad satt på bussen hem och var grinfärdig så slog det mig, jag har ju för tusan PMS!
Inte konstigt att jag tar allt så hårt, att hela livet känns hopplöst just nu. Jag vet ju att det är så VARJE jäkla månad!