Veckorna går så enormt fort och jag är alldeles uppslukad av jobbet. Jag känner mig lite som skalman, äta, sova, jobba, äta, sova, jobba…

För bara någon vecka sedan såg det ut så här utanför oss! 😟😟 Det kom ÄNNU mer snö på all snö vi redan hade. En sån här snömängd var det längesen jag var med om!
Blev så otroligt less just då men nu har vi haft en vecka med fint väder och sol så det har smält undan ganska mycket.
Jag längtar enormt mycket efter våren och sommaren!

 

Min fina dotter fyllde år i tisdags, en sån där “tråkig” mellanålder, 19 år. Hon hade redan fått sin present men vi firade ändå lite extra med att äta på Chili & Wok i Kupolen.

De har så himla god mat där!

Jobbet, där jag tillbringar nästan all min vakna tid!
Det känns att jag precis börjat jobba heltid och dessutom har ett större ansvar. Jag har ganska precis kommit in i mina nya, egna, rutiner, så nu vet jag vad och hur jag ska prioritera.
Jag trivs så himla bra på jobbet just nu! Jag har frihet under ansvar, härliga kollegor och för det mesta riktigt roliga varierande arbetsuppgifter.
Jag tror minsann att det blir ett eget inlägg senare för just jobbet är ju något som jag verkligen strävat efter och jobbat stenhårt för, precis som jag sa redan på anställningsintervjun för snart 2 år sedan.

Altanplaneringen som jag satt med hela förmiddagen igår

Sen tog vi oss en promenad, jag, Paulina och Daniel och vi hamnade på den lilla “udden” borta vid hundrastgården.Vi hade med oss kaffe och lite fika och så satt vi i solen i någon timme och njöt.
Det var massor med folk i rastgården men vi har upptäckt att Daniel inte alls uppskattar att vara där inne. Han tycker inte om när det blir rörigt med många andra hundar och han vill bara gå för sig själv och nosa, så vi släppte honom vid vår lilla plats istället.

Vi gick vidare mot Bojsenbadet och sen hem. Vi hade en MYCKET trött kille här igår kväll!

Ganska mycket snö kvar på sina ställen, speciellt i skogen.

Förra helgens mumstallrik. Ja det var faktiskt vår middag, en massa gott plock.

Och så min lilla sängkompis, som för övrigt hårar så att man kan bli galen!
Jag borstar och badar för att det ska släppa men det verkar finnas hur mycket päls som helst kvar ändå. Det MÄRKS när jag dels har svarta påslakan i sängen och dels har svarta golv i både hall och kök.

Idag är det söndag, och min födelsedag, men det var längesen jag slutade fira…Så dagen kommer väl att bestå av samma sak som jag gör alla söndagar, att städa!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry