Helt ärligt: Den godaste, mest väldoftande, allra färgrikaste och roligaste maten brukar lagas, serveras och avnjutas på gatan, eller hur? Nu är det din tur att flytta gatan rakt in i ditt kök!

Jag har fått möjlighet att testa Street Food från Santa Maria. På bara 20 minuter skapar man enkelt fantastiska smakexplosioner och ingredienserna är få.

Jag testade: Smoky Pepper Burgers
Basen i burgaren är peppar och en mild, rostad vitlök. Ovanpå det picklad lök och gurka som ger fin syra. Allt omfamnas av en krämig, rökig chipotledressing. Magiskt! Och lika gott till vegetariska burgare!

Det finns även dessa att testa:

Jamaican Jerk Tacos
Saftig kyckling (eller tofu) med tydliga toner av kryddpeppar och spiskummin som serveras på en tortilla smaksatt med kokos och svartpeppar. Allt toppas med en fruktig mangosås.

Pulled Salmon Wraps
Chapati är ett klassiskt indiskt tunnbröd. Fylls med saftig lax kryddad med fräsch ingefära och en touch av chili. Toppas med mild yoghurt och Lemon Chutney.

 

Smoky Pepper Burgers
  • Smak
  • Förpackning
  • Utseende
3.3

Sammanfattning

Trevligt med hela upplevelsen från picklad rödlök till kryddad hamburgare och dressing.
Kryddmixen är lättarbetad och ger en bra pepprig smak till hamburgarna. Chipotledressingen gav ett bra tryck i dressingen men skulle behöva vara i en annan förpackning, det var också mer “skjuts” i den än vad jag trodde.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry