Namn: Saija
Född: 15 april, 1976 i Helsingfors

Civilstatus: Singel
Avkommor: Sönerna Simon (f. 1994) & Benjamin (f. 1997) och dottern Paulina (f. 1999).
Barnbarnet Vanessa (f. 2012)
Bor: Falun, lägenhet 3 ROK.
Yrke: Driftoperatör på Coor

Passioner: Barnen och barnbarnet, bloggen, mitt jobb, vänner, festa, fotografering, grafik, layout, design, inredning, resor, musik, film, festivaler
Äter helst: Thai eller Kina
Musik: Allyssnare men rock och metal står mig närmast
Laster: Cigarretter, koffein, snus

 

I övrigt
är jag en omtänksam pedant kontrollmänniska som gillar att ha ordning och reda och jag gillar att inreda och pyssla hemma. Jag är en prylnörd och gillar tekniska saker, Mac och Samsung i mitt hjärta. Jag kan sitta vid datorn i timmar då det är mitt största intresse.

Jag klarar inte av folk som sörplar, äter med öppen mun, pratar med mat i munnen, tuggar tuggummi och smaskar och särskrivningar får det att krypa i hela kroppen på mig.

Jag har världens bästa humor (ja enligt mig själv då såklart) och kan skämta om nästan allt men jag har även en stor portion empati. Jag är inte speciellt svartsjuk av mig.
Musik betyder massor för mig och det är sällan det är tyst kring mig.

Varför en egen sida?
När jag ganska nyligen flyttat till Falun och var mammaledig med alla tre barnen blev dagarna ganska tråkiga och jag hade ingen direkt hobby. Min moster var en av de få som då hade en egen personlig hemsida med dagbok (ordet blogg kom senare).

Jag bestämde mig för att också försöka och jag byggde min första egna hemsida med FrontPage och en hel del hjälp av moster. Då hade jag adressen www.saijamerio.se vilket senare byttes till det lite enklare www.saija.se
Det var kul och jag fastnade!
Och det är över 14 år sedan nu – Jösses!!!

Då hade jag min sida hos One.com och jag trivdes hos dem men några år senare, när jag gick över till att blogga via WordPress, bytte jag webbhotell till Manufrog och där är jag kvar än idag och kan varmt rekommendera dem!

 

Mer om sidan
Skapad i: WordPress
Webbhotell: Manufrog
Design & bildredigering: Photoshop CC och Lightroom

Jag kan inte leva utan
(ja förutom självklarheter som familjen, djuren, kärlek, mat, tak över huvudet osv)

  • Kaffe
  • Datorn
  • Mobilen
  • Kameran
  • Hörlurarna

Det bästa jag vet: Sommar och värme, kaffe, mina barn, barnbarn och hundar.
Det värsta jag vet: Oärlighet, falska, kontrollerande svartsjuka och egoistiska människor. Spindlar.