Börjar bli rätt less på den här tröttheten nu, sömnlösheten.
På dagarna är jag sååå trött så ögonen går i kors och jag hinkar i min kaffe för att överhuvudtaget fungera på jobbet, men när kvällen kommer och jag ska sova så går det inte alls. Jag vrider och vänder på mig, det känns som om det är kryp i hela sängen, det är för varmt, det är för kallt, tankarna snurrar sov osv. Och när jag väl somnar så vaknar jag flera gånger varje natt och har svårt att somna om.

Jag HATAR verkligen att vara trött på dagarna när jag jobbar. Vi har många bollar i luften hela dagarna och man använder huvudet hela tiden och jag behöver vara pigg och alert.
Det här blir som en ond spiral och jag vet inte hur jag ska lyckas ta mig ur den.
Jag är dessutom inne i en migränperiod och det blir verkligen inte bättre av sömnbristen!

Jag är på väg att försova mig varje morgon trots att jag har 6-7 larm ställda.
Imorgon börjar jag klockan 7, vilket innebär väckning 04.45. Någon som vill ringa och väcka mig?

Ikväll tror jag faktiskt att jag ska ta en Atarax eller två, testa och se om det gör någon skillnad. De är ju ganska svaga och inte beroendeframkallande så det känns ganska säkert trots att jag inte tycker om att behöva trycka i mig piller.