Jag vaknade redan klockan sex av att det regnade och jag tänkte att jag ligger kvar en stund och lyssnar på regnet och andas in den friska luften. Nästa gång jag vaknade var klockan nio (!) och då spöregnade det. Hann inte så mycket mer än att kliva upp och fixa kaffe innan det började åska och sen höll det i sig hela förmiddagen.

När det värsta regnandet slutat åkte jag och Paulina till stan, köpte godis på Hemmakväll och åt middag på Max. Det var vår dagsutflykt, resten av dagen har vi tillbringat i soffan framför serier och filmer.

Imorgon är det dags för jobb igen så jag borde somna tidigt men av erfarenhet så vet jag att det inte kommer att bli så. Det är alltid svårt att vrida tillbaks tiden efter en helg.

Nu ska jag ta en dusch och måla naglarna, hunden ska få en kvällspromenad och sen ser jag nog något avsnitt av “Lie to me” innan jag hoppar ner i lopplådan.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry