Igår eftermiddag fick vi hit lillstumpan och efter att vi fått i oss lite mat tog vi oss an uppgiften med jättepusslet. Mitt i tog vi en paus och Paulina och Vanessa hjälpte mig att ta ur dreadsen. De är alldeles för slitna och nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på med håret. Är sååå less på det!

Till kvällen blev det filmmys och godis och vi såg både Ice Age 2 och 3 och jag skrattade så tårarna rann. Jag bara älskar de 2 första filmerna!

Vanessa somnade som vanligt på 2 röda när vi la oss. Jag själv låg och läste och fastnade visst för klockan tolv avslutade jag boken och sen försökte jag sova. Det gick sådär, haha, Vanessa lägger gärna både armar och ben rätt över en och petar gärna med lite fingrar i ögonen då och då. 😛
Hon sov iallafall till halv nio och för mig är det riktig sovmorgon så tack!

Efter att ha vaknat till och ätit frukost tog vi med oss Daniel ut på en promenad och passade på att mata fåglarna med gammalt knäckebröd som vi rensade ut igår.

Nu bygger Paulina och Vanessa puzzel igen och jag ska ta en sax och bege mi in i badrummet och se om jag kan göra nåt med skatboet på huvudet!