Jag tog mig visst en ofrivillig sovmorgon imorse! 😣 Hur tusan kan man sova sig igenom 7 larm!? Dessutom på snooze så det lär ju ha tjutit minst 58 gånger! Jag är glad att jag hann få på mig kläderna innan bussen gick men nu sitter jag på den iallafall.

Igår fick vi ett mail på jobbet om att de kommer att köpa in broddar till alla som vill ha. Fan vad bra! Jag behöver!

Jag hatar ju halka. Visst kan jag ta att det snöar på vintern, att det är kallt och mörkret, men att det är halt kommer jag aldrig att acceptera!

Och på tal om halka… Idag är det faktiskt riktigt halt ute och de går ut med varningar till bilisterna. Hua!

Nu är jag snart framme i Borlänge och kollegan har lovat att starta upp en dator åt mig eftersom jag kommer i sista sekunden.

Jag jobbar ett 6-timmarspass idag och det känns mer än välbehövligt. Jag är helt slut! Imorgon blir det en lååång dag. Upp halv fem, börjar jobba halv åtta, slutar klockan fyra och sen har vi personalmöte mellan fem och åtta. Ladda ladda!