Nu är det dags att äntligen göra om vardagsrummet lite. Som jag längtat!

Det blir u-soffan “Visby” från Trademax

Jag har en vägg målad i grått och nu ska resterande väggar målas i samma gråa nyans.
Vardagsrumsbordet får inte längre plats så jag tar sittpuffen och ställer på en silverbricka på den så länge. Har inte hittat något bord jag vill ha och fasiken vad dyra vardagsrumsbord är!

När jag flyttar min säng så ska den liggande bänken/hyllan jag redan har ställas vid väggen där sängen står idag. Den ska målas helvit och ovanför den ska den stora spegeln upp på väggen och en lång matta ska ligga framför hyllan.

Vid tv-väggen skulle jag helst vilja ha vägghängda skåp hela vägen, eller möjligtvis vanliga vita skåp, ganska höga, ca 80-90 cm, men det får vänta och så länge tänkte jag köpa billiga Lack Tv-bänkar och ställa dit.

(KLICKA PÅ DE SMÅ PRICKARNA I BILDERNA FÖR ATT SE BESKRIVNING)

Snabbskiss över nya möbleringen av vardagsrummet
vr1

Fönstren vill jag också göra om. Ny gardinstång som täcker hela väggen, gardinkappor i grått och nya krukor med gröna växter i. 3 krukor i varje fönster.
vr2

Enkla billiga Tv-bänkar i serien Lack från IKEA får duga så länge…
vr3

Delen där sängen idag står, där jag ska ställa hyllan. Hyllan liknar en sk “Expedit” eller som den numera heter “kallax”.
Jag har min liggandes och den är i vitt och björk men ska målas om till helvitt. Den är 2 meter lång och kommer precis att passa där sängen står idag.
Ovanför den ska det upp en stor spegel med silverram. En billig lång matta från IKEA ska ligga framför.

vr4

 

Önskelista/Inköpslista

IKEA

 

RUSTA

 

 

ÖVRIGT

  • 6 st växter/blommor till fönstrena

 

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry