Nää, mitt jobb går inte ut på att äta godis men ibland spelar vi bingo på jobbet för att göra det lite roligare och det här är rester som vi inte delade ut utan fick äta upp som vi ville 😊

Jag har fått ett nytt jobb! Eller det är rättare sagt en ny tjänst på mitt befintliga jobb.

Jag ska bli driftoperatör på Kundtjänst. Det är lite svårt att förklara men i stort så är det jag som ska se till att den dagliga driften fungerar.

Egentligen började jag min nya tjänst den 1 mars men eftersom det gick så fort så lyckades de inte plocka bort alla mina pass på Landstinget så jag börjar på riktigt den 20 mars.

Jag är sååå himla glad! Jag har strävat efter det här i snart ett år! 😁

Jag har lagt ner all min energi på jobbet och verkligen försökt att visa vad jag går för och innan jul fick jag ju bevis på att jag gjort rätt då jag vann pris för årets telefonist!

Men det har blivit tydligare ju mer jag jobbat att jag trivs bättre med den administrativa rollen än som telefonist. På Landstinget har jag aldrig trivts och det beror på att det är för enformigt och långsamt. Jag behöver utmaningar. Det har jag fått på Kundtjänst och därför har jag trivts bra, men jag vill vidare, jag vill utvecklas ännu mer, få mer ansvar.

Jag tror att det här är precis det jag behöver just nu! Det kommer att bli mycket nytt och jag kommer att få fortsätta kämpa men jag är taggad!

I fredags satt jag för sista gången i svar på Kundtjänst och det känns jättekonstigt. Nu har jag ett gäng pass kvar på LD innan jag helt och hållet går in i min nya roll. Jag får en egen plats, ett eget skrivbord, dator, telefon mm.

Min nya dator har inte kommit än men däremot har jag fått en jobbtelefon, en iPhone 7. Jag har ägnat den senaste veckan åt att komma överens med den! 🙃 Jag har ju inte haft iPhone på många år och nu minns jag varför. Gaaah! Jag är verkligen en Androidmänniska! 😊

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry