Vaknade hyfsat tidigt imorse och njöt i soffan med datorn i knät med massor av kaffe innan jag tog tag i dagen. Söndag är ju lika med städdag och förra helgen blev det inget städa eftersom jag var i Säter.

Solen sken och jag som stört mig på mina skitiga fönster i flera veckor tog mig i kragen och putsade dem, och wow vilken skillnad!

Dammsög, skurade golven, skurade badrummet, städade skafferiet och köket och sen gick vi på en promenad i det underbara vårvädret 😍

Till middag blev det tacos och nu har jag ont i magen. Men jag tror att boven är filmjölken jag åt i eftermiddags 🤔 Trodde att min laktosmage skulle klara det men jag verkar ha fel. Nästa gång blir det iallafall laktosfri!

Nu ska jag läsa en stund och sen försöka sova, tidig morgon väntar.

Förresten, den 1 april börjar jag jobba heltid! 😁

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry