Igår natt sov jag så fruktansvärt dåligt. Jag hade svårt att komma till ro och låg bara och vände och vred mig. Jäkla fullmåne!

Efter ca 4 timmars sömn så var det dags att kliva upp 4.20 för att göra sig klar och åka till jobbet. Zzz…

Mitt på dagen får jag ett meddelande från mamma där hon berättar att hon är på väg till vc med sjuktransport, troligtvis med njurstensanfall! Lite senare skriver hon och berättar att hon blir skickad vidare till Falun.

Jag slutar jobbet, stressar till Ica eftersom både mjölk, bröd och pålägg är slut och sen tar jag bussen mot lasarettet. Möter upp Paulina och får gå runt lite på lasarettet innan vi hittar på mamma.

Hon har fått ganska rejält med smärtstillande så hon mår ok även om hon har ont. Däremot så tänker de skicka hem henne eftersom de fått henne nästintill smärtfri. Stackarn har inte ätit på ett dygn så jag och Paulina piper ner till cafeterian och handlar lite och sen åker vi hemåt.

Mamma fick vänta ett tag på sjuktransporten men sen fick även hon komma hem.

Tyvärr har hon ont nu igen och jag får tjata på henne att hon ska kontakta 1177 igen. Först ska man tjata på 3 ungar i över 20 år och sen ska man tjata på morsan 🤔