Jag vaknade redan strax efter sex imorse. Jag hade kunnat somna om men eftersom jobbet kallar imorgon så är det lika bra att gå upp i tid redan nu så att jag är trött ikväll.

Satt i sängen med datorn, mängder med kaffe och en gosig hund i några timmar innan jag tog ett bad och gick ut med Daniel. Åt frukost och sen tog jag tag i matlagningen.

Lagade storkok av både korvstroganoff med ris och spaghetti med köttfärssås, det blev en hel del matlådor som jag kan frysa ner. Problemet är att vi knappt har plats i frysen så jag vet inte hur jag ska lösa detta just nu 😆

Under tiden färgade jag håret och målade naglarna och senare idag ska jag klippa mig lite, sen är jag redo för 4 arbetsdagar innan nästa helg. Vilket lyx egentligen med två “kortveckor” på jobbet!

Vi var nyss ute en sväng och tanken var att vi skulle gå en långpromenad men det blåste isvindar så vi vände om efter en bit och kaffet får drickas upp i soffan istället. Hittade några knoppar och solen sken så hade det inte varit för den kalla blåsten hade jag lätt kunnat vara ute längre.

Nu ska kaffet drickas upp och sen ska jag ännu en gång ställa mig vid spisen och laga mat. Nu är det dagens middag som ska lagas, kött med potatis (potatisgratäng till Paulina) och stekta färska champinjoner med stekt lök.

 

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry