Detta är en del av Kajsons julkalender

ÅRETS BLOGG-JULKALENDER med tema ”Det perfekta livet”
Temat ”Det perfekta livet” handlar om att i varje lucka reflektera över hur en influencers liv kan se ut via de sociala kanalerna och hur verkligheten kanske egentligen är bakom ibland. Det behöver inte betyda att du ska visa upp varenda stökiga vrå, strunta i att redigera dina bilder eller gå ifrån ditt vanliga bildflöde utan snarare om att i varje lucka kanske öppna upp för läsaren att det finns fler sidor av samma mynt och våga visa en lite annorlunda vinkel av dig själv. Det kan också handla om dig som person och hur du hittar balans i livet mellan din influenceryrkesroll och dig som privatperson eller generellt hur tusan man hittar balansen i livet år 2017.

 

Ett misslyckande i livet

Jag har gjort massor med misstag i livet, men det hör väl till? 
Jag försöker att se det så iallafall, att det är av misstagen man lär sig och utvecklas.

Det största misstaget var nog ändå att jag gifte mig, eller man kanske ska säga att skilsmässan var det största misstaget?

Jag har alltid sagt att jag aldrig tänker gifta mig. Det räcker så bra att vara förlovad och jag har en mor som har varit gift ett antal gånger och det har inte gått så bra så… Jag har helt enkelt tyckt att det varit onödigt och jag har någonstans trott och känt att gifta par oftare separerar.

Men, efter 12 år tillsammans med Paulinas pappa och efter att ha varit förlovade nästan lika länge, så friade han och jag sa ja.

Bröllopet var fantastiskt, väldigt ovanligt men ett minne för livet!

Historien om varför jag till slut, efter 2 år som gifta, begärde skilsmässa tar jag inte här och nu för det skulle bli ett väääldigt långt inlägg. Många av er vet ju redan och det var egentligen inte MITT misstag som ställde till det heller.

Men, jag känner ändå att det är ett misslyckande att inte få ett äktenskap att hålla.
Jag kan dock inte säga att jag nu ångrar att vi skilde oss, vi hade gjort vårt så att säga och vi, iallafall jag, behövde gå vidare.

 

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika teman varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.