Detta är en del av Kajsons julkalender

ÅRETS BLOGG-JULKALENDER med tema ”Det perfekta livet”
Temat ”Det perfekta livet” handlar om att i varje lucka reflektera över hur en influencers liv kan se ut via de sociala kanalerna och hur verkligheten kanske egentligen är bakom ibland. Det behöver inte betyda att du ska visa upp varenda stökiga vrå, strunta i att redigera dina bilder eller gå ifrån ditt vanliga bildflöde utan snarare om att i varje lucka kanske öppna upp för läsaren att det finns fler sidor av samma mynt och våga visa en lite annorlunda vinkel av dig själv. Det kan också handla om dig som person och hur du hittar balans i livet mellan din influenceryrkesroll och dig som privatperson eller generellt hur tusan man hittar balansen i livet år 2017.

 

Ett barndomsminne jag vill dela med mig av

Ett riktigt fint minne jag har från min barndom är en heldag med mamma. ❤

Vi startade dagen med att ta en promenad bort till isrinken som låg en tunnelbanestation bort och där åkte vi skridskor tillsammans innan vi gick hem igen.

Vi satte oss vid köksbordet tillsammans och ritade, antingen på fri hand men oftast i mina målarböcker och jag minns att jag ÄLSKADE när mamma färglade en sida i min målarbok. Hon gjorde det alltid så himla fint!

Sen satt jag kvar och ritade och pysslade vid köksbordet medan hon började med maten.

Inte så märkvärdigt kanske men ett fint minne… Och något jag gärna tar till då jag försöker skapa minnen med mina barn eller som nu, med mitt barnbarn.
Allt behöver inte handla om pengar eller att få saker, minnen skapas genom att man gör saker TILLSAMMANS!

Och jag skapar gärna minnen tillsammans med Vanessa genom att hitta på små saker tillsammans med henne. Visst kan vi åka till leklandet någon gång och busa, men vi kan lika gärna gå ut och leta sniglar som vi klappar på huset, gå ner till dammen och mata änderna, räkna daggmaskar, ha disco hemma i vardagsrummet, sitta och rita och pärla tillsammans, laga mat ihop osv.

Och det är just de sakerna jag hoppas att hon minns när hon tänker på sin farmor om några år! 

 

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika teman varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.