(Bilden ovan – en brevlåda jag målade när vi bodde i Heby)

Jag är sååå uttråkad! Det är så värdelöst att sitta sjuk här hemma, det kryper i hela kroppen på mig!

Visst kan det vara mysigt att ligga under en filt i soffan och glo på julfilmer men det blir trist i längden. Jag försöker hålla efter här hemma och komma ut på kortare promenader med Daniel men jag orkar inte mycket.

Så igår fick jag ett ryck och tvingade med mig Paulina upp på vinden för att hämta en av alla kartonger med gamla foton. Jag kom på, tänk om det skulle börja brinna här och alla mina gamla foton skulle brinna upp, då skulle det inte finnas några foton kvar från att barnen var små!!
Nackdelen med att inte allt var digitaliserat “förr i tiden”. Nu sparas alla foton jag tar med både kamera och mobil i mitt “moln” på Google automatiskt så jag behöver aldrig oroa mig. Jag har dessutom flera externa hårddiskar att spara både foton och filer på. 

Så igår började jag att scanna in gamla foton. Jag har ännu inte kommit på vad jag ska göra med dom.
Ska jag bara spara dem på en hårddisk, kanske i 3 mappar så att alla barnen får en varsin?
Eller ska jag göra en webbplats (låst undersida till denna) till barnen där jag samlar alla inscannade bilder (lite sugen faktiskt)? Men det är ju ett jäkla jobb…

Har ni några förslag?

Några av de inscannade fotona från igår