Jobbar, försöker sätta mig in i nya rollen på jobbet samtidigt som jag har en del telefonistpass kvar, och en himla massa möten inbokade.

Men kroppen, framförallt hjärnan, protesterar vilt just nu. 😳 Att glömma att hämta ut ciggen man just köpt, att glömma en hel kasse mat på busshållplatsen till att nu idag missa att gå hem från jobbet! 😱 Så ja, idag jobbade jag tydligen över en timme. Inte så smart planerat då jag dels är dötrött efter min halvvakna natt och dels behöver komma hem i tid för att hinna städa. Gaaah!

Idag har jag fått min nya plats på jobbet. Eller rättare sagt, en plats, för som telefonist har man ingen egen plats utan man sätter sig där det finns plats.

Efter lite teknikstrul kom jag äntligen igång och sen väntade några timmar med att konfigurera datorn. Så mycket mer än så hann jag inte med idag (trots en timmes övertid) så imorgon har jag verkligen häcken full!

Idag firade vi lite på jobbet, igen, för att vi är så himla duktiga och fått ner vår statistik 👌 Vindruvorna var faktiskt min idé! 😊

Nu sitter jag på bussen på väg hem och när jag kommer hem blir det panikstädning då en person ska komma och titta på rummet. Och det är ju inte i det fräschaste skicket just nu 😤

Ja det var väl ungefär dagens sammanfattning. Jag hoppas på en tidig kväll ikväll och på att jag får sova ordentligt!😴