Idag blev det tidig väckning. Simon och jag åkte till lasarettet för återkontrollen och de röntgade honom till att börja med. Handen hade läkt jättefint.
Efter läkarbesöket beslutades att han ska opereras igen. Den här gången ska de öppna upp handen och ta ur både plattorna och skruvarna. Och så ska han få en remiss till en neurografi.

När vi var klara smet vi över till medicinska avdelningen på akuten för att säga hej till mamma som är inlagd där. Hon satt påklädd och klar, redo att åka hem, och väntade på att Hasse skulle hämta henne.
Men så blev det inte! Hon är kvar tills imorgon.

Måste kännas hemskt skumt att åka in till ögonkliniken för ett återbesök efter en regnbågshinneinflammation och sen hamna på akuten, inlagd, med möjlig blodpropp! :shocked:
Tänker på dig mamma! :heart22:

Sen åkte jag hem och hann inte mer än att rasta vovvar innan det var dags för nästa inbokade möte på Benjamins skola. Det är jobbigt att ha en ledig dag!

Jonas kom hem och vi åkte och hämtade firmabilen och åkte till Byggmax. Köpte reglar, isolering, skruv, gipsplattor mm i mängder.
Nu ska vi äntligen börja fixa Benjamins och Paulinas rum och sätta upp en vägg! Yihaa! :thumbsup:
Tanken är att Jonas och Simon ska börja redan imorgon när jag är på jobbet och sliter.

Så småningom ska vi även lägga in klickgolv och köpa nya möbler och prylar dit in. Skojigt!

Vi hittade en dörr inklusive karm på Blocket som vi fick för 300 kronor. Så nu har vi allt vi behöver!
Förutom spackel, färg och tapeter till väggarna, golv och möbler mm, men det kommer… Nu är vi ett steg på vägen iallafall!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry