Vaknar till nästan ytterligare 1 dm snö! 😩 Sååå less på snö och kyla nu!

Måndag igen och en ny vecka väntar. Sista hela veckan då jag är schemalagd på Landstinget. I nästa vecka jobbar jag där på måndag, sen är jag drift på heltid 👍

I fredags jobbade jag två timmar extra, mötte upp Paulina i stan och fixade lite ärenden. Fick jordens magknip, tror att jag börjat bli väldigt känslig mot både laktos och gluten. Dags att ta tag i kosten igen känner jag.

På bussen på väg hem ropar chauffören att han inte kan köra in i vårt bostadsområde. Dels så har de under vintern plogat alldeles för snålt så gatan är jättesmal, och dels är det datumparkering vilket innebär att det står bilar på båda sidorna och en buss kommer omöjligt fram! Vi fick åka till andra änden av området och pulsa hem i djup snö. Mindre kul när man har ont och massor att bära på.

Sen väntade utgång och vi lyckades få med oss Sofi till bowlingen där “Den svenska björnstammen” spelade. Kikade in på kingen också en snabbis innan vi åkte hem. Det blev inte så mycket sömn under natten för både jag och Paulina blev akut illamående? 😝 Skumt…

Lördagen blev av naturliga skäl lugn och vi såg de sista avsnitten av en serie och åkte till McDonalds för lite bakismat. Igår var det städdag och det är alltid lika skönt när det är klart!

Under eftermiddagen flyttade min nya inneboende in och det känns bra.

Nu sitter jag på bussen och ska passa på att uppdatera mig lite på Aftonbladet.

Ha en bra dag! ❤️

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry