Igår kväll fick jag ett sms från VD:n hos Kopparstaden där jag sökte jobb för ett tag sedan. Jag hade blivit utvald som 1 av 10 av 113 sökanden som de valde att kalla på intervju. Intervjun skulle vara redan imorse (!) men jag svarade och tackade nej. Dels på grund av att jag inte kan komma med så kort varsel, dels för att jobbet gällde ett vikariat över sommaren men framför allt för att jag fått en ny tjänst på mitt nuvarande jobb! En tjänst jag strävat efter i ett års tid!
Kommer att berätta mer om det i ett separat inlägg (när jag orkar och hinner)

Idag firade vi att vi uppnått vårt delmål på jobbet då vi strävat efter att få ner snittet på våra samtalstider. Chefen bjöd på (alkolfri) cider, kex och ostar mm. Har proppat i mig hela eftermiddagen!

Men det har varit en typisk måndag, en lååång sådan och det var skönt när arbetsdagen var slut. Jag stressade för att hinna med bussen och kom 2 min innan avgång och väntade… och väntade…
När bussen var 7-8 min sen kollade jag appen och upptäckte att de helt ställt in min buss. Tänkte ta en annan som bara går in till stan istället, för att värma mig en stund, men den var givetvis sen den också så 25 iskalla minuter senare satt jag äntligen på min buss. Ja och den var det ju något fel på så jag hade mer eller mindre hjärnskakning efter den skumpiga färden hem. Gaah!

Nu har vi ätit, jag har plockat undan, svarat på några mail och plötsligt är det redan kväll.
Klockan sju på kvällarna är det läggdags för min del och klockan åtta sover jag gärna efter att ha läst en stund. Idag är det nog inget undantag, först ska jag bara gå ut med vovven. Gonatt!

 

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry