Så här bor jag;

Jag och min vuxna dotter bor i en trea (76 kvm) i Falun. Vi bor på nedre botten och vi har en stor fin altan ut mot en liten gräsplätt och skogsdunge. Lägenheten blev nästintill helrenoverad för ca 7-8 år sedan, med nytt badrum, golv och en del målade väggar. Jag har även en hyfsad ny spis, kyl samt frys.

Min stil;

Jag tycker om det stilrena tillsammans med natur. Gärna vitt, svart och grått tillsammans med naturmaterial (trä, korg). Den industriella inredningen gillar jag också.

Tanken med denna sida;

Jag gillar att samla på mig ideér funderingar och här tänker jag samla på dem helt enkelt.
Till höger finns det länkar till alla rum vi har samt även en del länkar som jag samlat.

Schema;
Jag är så “spretig” och vill så mycket så jag känner mig liksom aldrig riktigt klar med något rum. Nä, det gör man väl aldrig men jag vill så mycket och tyvärr är det ekonomin som sätter stopp.
Därför kom jag på en sak som jag funderar på att testa i något år eller så. Att satsa på ett rum varje månad.
Det behöver inte handla om en storrenovering eller massiva inköp av nya möbler utan det kan lika gärna handla om att köpa dit några nya växter, gardiner, en ny matta eller så. Nu blir det för mycket; tar det sen…. och jag har svårt att få till något överhuvudtaget. Och det ska inte spela någon roll om jag lägger ner 3000:- eller 300:- den månaden, bara att jag gör NÅGOT.
Så jag ska testa månadsschemat nedan och se om det ger mig en knuff.

Januari
Badrum

Februari
Klädkammare

Mars
Sovrum

April
Kök

Maj
Altan

Juni
Altan

Juli
Sovrum

Augusti
Hall

September
Vardagsrum

Oktober
Kök

November
Hall

December
Vardagsrum